Monteren met Magix Video Deluxe 2008

cursus-magix-video-2008magix-videodeluxe-2008Ik heb op internet een praktisch cursuspakket gevonden voor Video Deluxe 2008. Dit pakket is zeer geschikt voor de Magix beginners in onze club. Het cursuspakket heb ik als pdf op deze website geladen zodat je het gemakkelijk kunt downloaden. Om het te openen heb je een pdf-reader nodig zoals Adobe reader (kan gratis gedownload en geïnstalleerd worden). Het pakket is van een heer Wim Zadel en men kan het vinden op de website STUDIO 96

Op deze website staan trouwens meer interresante video items zoals een cursussen voor Pinnacle, Ulead video studio 8 en Magix Vdl 2007 maar ook amateur videofilms. Echt de moeite om te bezoeken.

Hier kun je de pdf file bekijken: cursus-magix-video-2008

OPGELET voor Google en Chrome gebruikers:
U kunt  de file bekijken door de cursor op de tekst te plaatsen. De cursor verandert in een handje met wijsvinger. Met rechts-klikken verschijnt een venstertje met een menu voor diverse acties. Kies de actie " Open link in nieuw venster" of  "Open link nieuwe tab" . Nu kunt ge in de pdf lezen of  bladeren. In de bovenste menu balk  helemaal rechts, kunt ge het bestand downloaden of zelfs uitprinten. Klik hiervoor op de overeenkomstige icoontjes. Om te stoppen sluit ge het venster of de tab en ge keert terug naar deze pagina.

Een reactie achterlaten