Verslag 2de Limburgs praatcafé

Klik voor grotere afbeedingZoals aangekondigd heeft  het 2de Limburgs Video praatcafé plaatsgevonden in de Taverne De Slagmolen in Genk. Dat ook in Genk Carnaval gevierd wordt hebben we aan de lijve mogen ondervinden. Een  fanfare van een carnavalsvereniging verzamelde vlak naast onze praattafel. Tijdens ca een halfuur speelden ze een potpouri van carnavals liederen. Ik kan je verzekeren dat verbale communicatie met een enthousiaste fanfare achter je rug absoluut  onmogeijk  is. Gelukkig verliet de groep om 21:00 h de zaal om hun decibels elders uit te leven. De rest van de avond verliep vlekkeloos in een gezellige sfeer. Ik heb er toch enkele video relaties aan over gehouden nadat ik samen met mijn gebuur zwaar in de verdediging van Magix t.o.v. Adobe ben gegaan. Dit was, wat mij betreft,  zeker voor herhaling vatbaar (liefst buiten de carnavalsdagen!).

Een reactie achterlaten