Canon’s nieuwste HD camcorders

canon-legria-serie

Dit jaar vult Canon zijn Legria reeks verder aan met een ruim aanbod van HD camera’s. In dit artikel overlopen we kort de nieuwe camera’s. Om te beginnen zijn er de LEGRIA HF S10 and LEGRIA HF S100 flash modellen. Ze zijn uitgerust met een intern 32GB flash geheugen (12 uur HD-film), dit kan uitgebreid worden met externe SDHC kaartjes (Dual-flashgeheugen). De opname sensor is een Full HD CMOS-type met een resolutie van 8,59 megapixels. Naast optische beeldstabilisatie, gezichtsherkenning en de supersnelle focussering heeft men ook de mogelijkheid om 1 van 5 instelparameters aan het instelwieltje toe te wijzen. Met deze camera’s kunnen 8 megapixels foto’s genomen worden. De LEGRIA HF20 en LEGRIA HF00 hebben een 3,59 megapixels Full HD CMOS sensor en een 15x zoom lens. Tot slot de HV40 HDV, die een 2,96-megapixels Full HD CMOS sensor heeft. De lens heeft een zoomfactor van 10x en ondersteund de 24p (wordt ook cinema mode genoemd). Deze camera biedt uitgebreide manuele instellingen wat zeker in de smaak van filmamateurs zal vallen.

Meer info: Website Canon

Een reactie achterlaten