Lijst van vernieuwingen op deze website

Om de toegankelijkheid en de functionaliteit van deze website te vergroten zijn een aantal wijzigingen geimplementeerd:  Klik voor meer informatie

  1. Iedere gebruiker die zich registreert kan reacties geven op de artikels van deze site.
    Registeren is zeer eenvoudig en snel:  Enkel een zelf gekozen gebruikersnaam en een geldig email adres zijn voldoende. Lees hier hoe je kunt registreren.
  2. Alle nieuwe artikels verschijnen direct op deze Home page. De meest recente staan bovenaan. Het gericht zoeken naar artikels via de keuze van onderwerpen in de zijkolom is nog steeds mogelijk. Ook zoektermen kunnen op iedere pagina bovenaan in het zoekvenstertje ingegeven worden. Lees hier meer over het gebruik van de site.
  3. In de activiteiten kalender worden de eerstkomende evenementen direct als tekst weergegeven.
  4. Er is nu een pagina  toegevoegd waar talrijke  links (met een toelichting)  naar video gerelateerde websites te vinden zijn. Deze pagina kan gevonden worden in het pagina overzicht onderaan in de zijkolom of klik hier.

Het doel van deze website en een wegwijzer voor deze site vindt ge in het pagina overzicht onderaan in de zijkolom onder de titel: “Welkom op de website van Video96”

Kom regelmatig eens kijken want het doel is om wekelijks nieuwe artikels te publiceren

Nog veel surfplezieren en tot ziens.