Easy Computing DVD-CD labels met geïntrigeerde centreerhulp.

In de videoclub hebben we al vaker over het plakken van labels gehad. Het beste gaat dit met een centreerhulp. Tot nu toe was dit een los hulpstuk dat men in het centrum van de schijf aanbrengt en waar het label overheen geschoven wordt door het centrale gat in de CD/DVD. Maar wat als ge zo’n centreerhulp niet hebt? Easy Computing heeft hiervoor op zijn Labels een  centreerhulp voorzien. Hoe dit gebruikt wordt kun je zien in onderstaand filmpje.

De centreerhulp is inderdaad zeer gemakkelijk te gebruiken. Toch moet men zeer goed opletten als  men de centreerhulp tegen de zijkant van het CD-doosje vasthoud. Er zit namelijk wat speling in vertkale  richting.  Daardoor kan het label toch nog iets uit het midden geplakt worden.

Een reactie achterlaten