Hoe kun je reageren op de artikels op deze site?

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/b/0/1/video96.be/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

De meeste bezoekers reageren via het email adres: contact@video96.be. Op zich is daar niks mis mee maar je moet dan het artikel omschrijven waarover je opmerkingen of vragen hebt. Voor geregistreerde gebruikers gaat dat veel eenvoudiger. Op ieder artikel op deze site kan rechtstreeks gereageerd worden door op de link reacties te klikken direct onder de titel van het artikel. Ook als er “geen reacties” vermeld staat.Het hele artikel wordt dan geopend op één pagina en onderaan het artikel vind je dan een rechthoekig leeg venstertje zoals hieronder afgebeeld.

In dat venstertje kun je uw tekst schrijven.

Als je klaar bent gewoon op verstuur reactie klikken. Uw commentaar verschijnt dan onderaan in het artikel. Als webmaster/schrijver  wordt ik met een mailtje gewaarschuwd en kan ik het commentaar publiceren en/of een eigen reactie schrijven. Het grote voordeel is dat het een eenvoudige directe methode is en andere bezoekers ook deze reactie kunnen lezen.

Een reactie achterlaten