Verniewde layout Video96-website.

Ze zeggen toch een mens moet met zijn tijd meegaan, dat geldt ook voor een website. Ik miste bij onze vorige layout een aantal mogelijkheden en bovendien vond ik het uiterlijk op den duur te somber en te gesloten. We zijn niet zo somber en gesloten bij Video96 en daarom was het ook tijd om de design te verniewen. De nieuwe lay-out moest aan de volgende eisen voldoen:

  • Een lichter en vriendelijker kleurenpalet
  • Meer info op het eerste zicht na het openen van de site
  • Met zo weinig mogelijke klikken de gewenste inhoud zichtbaar maken
  • Toegankelijker maken van de meest gelezen inhoud
  • enz.

Dit kon niet meer in een 2- kolommen layout en daarom is er een 3de kolom bijgekomen. De 1ste en 2de kolom zijn nauwelijks gewijzigd. De 3de kolom is volledig gebruikt om meer inhoud zichtbaar te maken. Met één klik kun je vanuit die kolom nog meer informatie te voorschijn brengen. Op die manier wordt de inhoud van de site voor een bezoeker veel toegankelijker. De inhoud van de site is dezelfde gebleven maar zat in de vorige layout verborgen in het binnenste van de site. Ik hoop dat deze layout voldoet aan de doelstellingen.

Robert, webmaster Video96

Een reactie achterlaten