Gratis geanimeerde video achtergronden

Eerder heb ik al gewezen op de mogelijkheid om gratis en legaal achtergrondmuziek voor uw video producties te downloaden (zie volgend artikel: Filmmuziek zoeken en vinden). In dit artikel wil ik u twee sites presenteren waar je korte aantrekkelijke video-clips kunt downloaden.

Dit kan nuttig zijn voor bijv. achtergronden bij aftiteling of bij greenscreen opnames of als toepassing voor aantrekkelijke overgangen. De video-clips zijn gesorteerd in een aantal categorieën: enkele voorbeelden

  • Strand en water
  • Vakantie
  • Constructies & Energie
  • Natuur
  • Sport
  • Transport …

Naast boven genoemde toepassingen kunnen ze ook gebruikt worden om uw DVD-menu’s van bewegende achtergronden te voorzien.

Neem zelf een kijkje op de volgende links:

Movietools.info

Stockfootageforfree

Een reactie achterlaten