Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /customers/b/0/1/video96.be/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286 Gratis geanimeerde video achtergronden

«

»

apr 03 2011

Bericht afdrukken

Gratis geanimeerde video achtergronden

Eerder heb ik al gewezen op de mogelijkheid om gratis en legaal achtergrondmuziek voor uw video producties te downloaden (zie volgend artikel: Filmmuziek zoeken en vinden). In dit artikel wil ik u twee sites presenteren waar je korte aantrekkelijke video-clips kunt downloaden.

Dit kan nuttig zijn voor bijv. achtergronden bij aftiteling of bij greenscreen opnames of als toepassing voor aantrekkelijke overgangen. De video-clips zijn gesorteerd in een aantal categorieën: enkele voorbeelden

  • Strand en water
  • Vakantie
  • Constructies & Energie
  • Natuur
  • Sport
  • Transport …

Naast boven genoemde toepassingen kunnen ze ook gebruikt worden om uw DVD-menu’s van bewegende achtergronden te voorzien.

Neem zelf een kijkje op de volgende links:

Movietools.info

Stockfootageforfree

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.video96.be/2011/04/gratis-geanimeerde-video-achtergronden/

Geef een reactie