Nieuwe link naar interessante website voor video amateurs

Ik heb de website www.beslist.be aan de lijst van interessante links pagina toegevoegd. Op deze site kan men zowat alles vinden wat er te koop aangeboden wordt op internet. Ook de producten die ons als video amateurs interesseren. Men kan er niet alleen snel de prijzen vergelijken maar ook product beschrijvingen, specificaties en reviews vinden. De producten zijn ingedeeld in categorieën en met de zoekfunctie kan men snel vinden wat men zoekt. Voor ons zijn o.a de volgende zoektermen interessant:

  • Camcorders
  • Camera’s of digitale camera’s
  • Lenzen of objectieven
  • Camera statieven

Nadat een categorie gekozen is kan men aan de linkerzijde de zoekopdracht verder verfijnen naar prijs, merk of product eigenschappen.

Het enige minpuntje is dat er bij het zoeken naar shops in je buurt (nog maar?) weinig Belgische shops vertegenwoordigd zijn. Maar dat hoeft voor de vele Nederlandse bezoekers van deze site geen probleem te zijn.

Je vind de link naar de site op onze link pagina onder videoshops en voor het gemak ook hier bij dit artikel.

Een reactie achterlaten