Uitslag Gala 2014

In de onderstaande tabel vindt ge de eindresultaten van de Provinciale wedstrijd 18 en 19 januari 2014 in Genk. In totaal zijn er 19 films vertoont en beoordeeld. De films zijn ingedeeld in 4 categories:

  1. Club: Is voor clubfilms
  2. Jeugd: voor jeugdfilms
  3. OK: voor Open Klasse. Hierin zitten de meest ervaren amateur filmers.
  4. Senior voor amateurfilmers die in het verleden al  eens meer dan 74% gescoord hebben.

Einduitslag Gala 2014

Dit jaar zijn 2 clubleden van Video96 telkens in hun categorie geëindigd op een zeer verdienstelijke 3 de plaats:

TonyIn de categorie senior is dat Tony Cianciarullo.  Met zijn film ” Nostalgia di Anzi” behaalde hij 74,4 %. De film is een terugblik naar het verleden in het het kleine stadje Anzi in Italie waar hij opgroeide voordat hij met zijn ouders naar België verhuisde waar zijn vader in de mijn is komen werken.

Deze film is de derde film van Tony op rij waarmee hij in de prijzen valt.

 

 

PeterIn de Open Klasse categorie behaalde Peter Brouwers met zijn scenario film “Munt”  maar liefst 82,6%. Zijn film volgt een opvallende dame als ze van de bus stapt tot ze een café binnenstapt ergens in een afgelegen dorpje.  De prachtige beelden van de personages en hun onophoudelijk kruisende blikken in het café zorgen dat de toeschouwer steeds opnieuw uitgedaagd wordt zijn verhaal bij de beelden te bedenken. Ieder moment dreigt er iets te gebeuren en dat drijft de spanning op naarmate de film vordert. De film begint mysterieus, wordt nog mysterieuzer om te eindigen in een mysterie. Peter is met deze film niet aan zijn proefstuk. Hij is een echte prijzenbeest. Als je meer wilt weten over Peter klik dan hier voor zijn website.

Namens alle clubleden van Video96 een dikke proficiat aan Tony en Peter.

 

 

 

Een reactie achterlaten