De website van Video ’96 is terug van weggeweest.

Zoals u ziet is de website weer online. In december is de website off line gezet omdat hij gehackt zou zijn volgens de provider ONE.com. Er moesten een aantal aanpassingen gedaan worden om verdachte bestanden te verwijderen. Ik heb toen besloten om maar meteen de website te vernieuwen en compleet met nieuwere software en plugin’s  te gebruiken. Die klus is nu grotendeels geklaard en ik hoop ook beter beveiligd.

Voorlopig is er geen Captcha beveiliging om in te loggen zoals bij de vorige website.  Maar ik blijf nog zoeken misschien vind ik nog iets dat extra veiligheid geeft zonder ingewikkelde letter/cijfer combinaties. Deze website is op vele vlakken beveiligd en waarschijnlijk is dat voldoende.

Bij dit website thema heb ik weer gekozen voor een witte achtergrond. Ik vind dat aangenamer als de donkere achtergrond bij de vorige. Naast het uiterlijk zijn er nog vele andere functies beschikbaar die het gebruik en onderhoud van de website verbeteren.

printer symbZo is het nu ook mogelijk artikels of pagina’s te printen. Bovenaan een pagina of bericht verschijnt er een klein printer symbool. Als ge hierop drukt verschijnt een standaard print menu.

 

[important]Dit bericht geeft steeds de laatste status weer. Mogelijke wijzigingen zullen hier gemeld worden. Dus kijk eens regelmatig over er iets gewijzigd is.[/important]