Over ons

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/b/0/1/video96.be/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Videoclub ’96 Maasmechelen

De naam ”Videoclub ’96 Maasmechelen” is eenvoudig te verklaren.

Een vereniging uit Maasmechelen, opgericht in 1996, bestaande uit videoliefhebbers met de bedoeling creatief bezig zijn met videofilmen als hobby.

Gedurende de werkvergaderingen, die elke 3 de dinsdag van de maand plaats hebben in het Cultureel Centrum worden video-realisaties uitgebreid uit de doeken gedaan.

Werkvergadering

Je leert er een en ander over camera-instellingen, belichting, geluid en over de eigenlijke montage met het montagesysteem ”Casablanca Claro” of met PC.

Ook worden gemonteerde videofilms tijdens de samenkomsten getoond en besproken.

Onze club is door de jaren heen bekend geworden zodat diverse  verenigingen, culturele verenigingen en privé personen van onze kennis en ervaring gebruik maken.

We hebben o.a.  interviews afgenomen en gemonteerd, zaal shows opgenomen, oude films gedigitaliseerd, events gedocumenteerd  en het op video vastleggen van de Carnavalsfestiviteiten -en stoeten in verschillende deelgemeenten.

Geïnteresseerden zijn altijd welkom in onze club, niks moet, alles kan.

Doe meer met uw foto’s en Video’s! wordt lid van Video96.

Clubavonden

Elke 3de dinsdag van de maand van 18.00 h tot 20.00 h.

Locatie: Cultureel Centrum Maasmechelen, Koninginnenlaan 42, zaal 3.

Voor alle zekerheid controleer eerst de datum en de tijd in de kalender in de kolom hiernaast.

Contact

BANKREKENING VIDEO’96: CENTEA BE42 8600 1299 5554

Als u meer informatie wenst kunt u ons  een email sturen. Klik hier om uw vraag door te mailen naar onze club.
Als u wil weten waar het Cultureel Centrum ligt klikt dan hier voor de kaart van Maasmechelen op  Google maps te bekijken. (Het CC bevindt zich in het midden van de kaart op de hoek tussen de Louis Mercierlaan en de Koninginnelaan)

Over Maasmechelen

Waar ligt Maasmechelen? Klik hier voor een wegenkaart op Google maps.

Maasmechelen info: eten en drinken, winkels, logies, vrije tijd en nog veel meer…

Website van de Gemeente Maasmechelen.

Website van het Cultureel Centum van Maasmechelen

Bezoek ook eens het mooiste outletcentrum van Limburg: Maasmechelen Village

Voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers, maar ook voor natuurfilmers en -fotografen is een bezoek aan  Het Nationale Park  Hoge Kempen meer dan de moeite waard. Maasmechelen ligt er ongeveer midden in. Voor wie dat nog niet genoeg natuur is,  die kan aan de andere zijde van Maasmechelen de Maasuiterwaarden bezoeken. Ontdek er bloemen en planten die nergens anders in Vlaanderen voorkomen. Een voorproefje kun je nemen op de site van natuurgids en fotograaf Marcel Bex. Ook ons clublid Toni Cianciarulo (zeg maar gewoon Toni) heeft hierover een prachtige natuurfilm gemaakt, die in 2008 hoog gescoord heeft op de provinciale- en nationale amateurfilmwedstrijd. (Zie ook hierover artikels op deze site)